Krajalnica a912

Krojenie serów płaci się być pytaniem banalnym, jednak doświadczenie ekspedientek w sklepikach z serami na miarę robi się mówić zupełnie co innego. Sery w zależności od gatunku, mają różną konsystencję. Są sery twarde, do których pokrojenia trzeba wziąć coś więcej energie, ale także sery bardzo delikatne, wręcz przyklejające się do powierzchni noża, nawet gdy jest to nóż przeznaczony stricte do cięcia serów. Poprzez ostatnie, że powierzchnia noża brudzi się serem o lepkiej konsystencji, kolejne plastry jest coraz trudniej ukroić w tryb precyzyjny, bez uszkodzenia struktury sera.

Co w takim razie można poradzić osobom wykonującym w składach, które codziennie po często muszą kroić różne typy serów w cienkie plastry dla swoich użytkowników? Przede wszystkim, muszą stosować dobrej krajalnicy. Krajalnica do sera ma-ga to skutek bardzo szerokiej jakości, dany do krojenia serów wszelkiego typu. Ma bardzo precyzyjne ostrze, które dokładnie wrzyna się w ser i odkrawa z niego cieniutkie, delikatne plasterki, bez względu na konsystencję tego sera. Znaczy to, iż ta krajalnica może w niedługim okresie pokroić większą dawka sera bez potrzeb wycierania powierzchni ostrza co mało plasterków. Stanowi owo znacznie korzystne wszędzie tam, gdzie zachodzi potrzeba krojenia znacznych zawartości serów różnych gatunków w bliskim okresie, czyli głównie w handlach. Coraz chętniej jednak przyjmujemy się na zakup krajalnicy do prywatnych domów, ponieważ objawia się, że bardzo łatwo umieszczamy się wyręczać w pracach, jakie są konieczne, a jakie przynoszą nam dużo kłopotu.

Dziś, zamiast kupować ser na plasterki, możesz uzyskać własną krajalnicę do sera, i wszystkiego dnia odkrajać tyle plastrów sera, ile dokładnie potrzebujesz z wszystkiego bloku sera! To znaczna oszczędność energii oraz samego sera, bowiem ten noszony w stronie całego bloczku będzie brudził się o moc wolniej niż ser pokrojony w długie plasterki w magazynie.