Krajalnice do wedlin serwis

Krajalnica do sera to danie gastronomiczne używane zarówno w fabrykach restauracyjnych kiedy i sklepach spożywczych. W grupy firmy przyjmują się na zakup urządzenia człowieka do krojenia sera i wędlin. Należy ale pamiętać, że krajalnica do sera powinna być teflonowe ostrze zapobiegające przyklejaniu się plastrów sera do noża.

Systemy informatyczne w logistyceComarch WMS - profesjonalny system zarządzania magazynem | Systemy ERP | POLKAS

Gdzie spotkamy krajalnicę? Krajalnice brane w obiektach gastronomicznych takich jak restauracje, firmy cateringowe, zakłady zbiorowego żywienia ukazują się dużo większą efektywnością niż urządzenia oddane do pozycji w magazynie, gdzie używane są również do krojenia mniejszych liczbie towarów. Elementem są hipermarkety, gdzie sery krojone są nie wyłącznie na życzenie klienta, ale również sprzedawane w strukturze krojonej na działach samoobsługowych.

Krajalnice do sera Krajalnica do sera powinna zapewniać precyzję i skuteczność pracy dzięki ostrym nożom oraz umożliwiać krojenie grawitacyjne, podczas którego gotowe plasterki obracają się w z głowy danym miejscu. Jeżeli krojony produkt zawiera żyć ładowany w charakteru dalszej sprzedaży możemy ustawić ilość potrzebnych plastrów, jaka będzie dawana przez danie. Jest ostatnie opcja posiadana przez urządzenia automatyczne. Końcówkę produktu też możemy wygodnie kroić stosując w niniejszym planie nasadkę dociskową daną do dania. Zakres regulacji grubości krojonych plastrów ma od 0 do 28 mm. Wymiary ostrza wynoszą zwykle 250 do 300 mm. Szczególnie ważne istnieje oraz zapewnienie bezpieczeństwa pracy użytkownika i uniknięcie nadmiernego obciążenia pracownika, aby nie powodować nadmiernego zmęczenia spowodowanego długim czasem obsługiwania urządzenia. Krajalnice do sera w grupie sprawione są z aluminium - elementy mające relacja z materiałami żywnościowymi z eloksalowanego aluminium, a substancja z aluminium lakierowanego. Dzięki temu są one naturalniejsze, ale nadal zapewniają użytkownikowi stabilność podczas pracy.