Program do zarzadzania magazynem free

System POS to program gastronomiczny do zarządzania wszelkiego typu obiektami gastronomicznymi, jak restauracje, puby, pizzerie, bary szybkiej obsługi, restauracje hotelowe plus tym całe.

Dla małych również szerszych lokali POS znacznie dokładnie konsultuje się w obsłudze zarówno małych lokali, kiedy i pełnych sieci gastronomicznych. To zwykłe narzędzie, przystosowane do akcji na dowolnej liczbie stanowisk POS. Projekt w popularny sposób usprawni panowanie na konkretnych szczeblach menedżerskich, zapewniając pełną kontrolę nad każdym elementem pracy w klubie. Dzięki oprogramowaniu wzrośnie komfort obsługi klientów. System znacznie wpłynie na wydajność ludzi w kuchni również na sali, co przyśpieszy etap realizacji zamówionych potraw. Szczegółowa analiza preferencji i popytu wśród klientów ułatwi natomiast planowanie smacznego menu.

Współpraca z różnymi urządzeniami Oprogramowanie gastronomiczne POS może współpracować z wieloma udogodnieniami a stylami, które usprawnią życie każdego lokalu. Oddziaływanie na specjalnym sprzęcie takim jak: drukarki fiskalne, system monitorów kuchennych albo same bezprzewodowe systemy przywoławcze minimalizują czas obsługi, wpływają na szybszą rotację stolików, czyli zwiększają zyski restauracji. Dobry i jasny sposób obsługi programów POS, umożliwia wygodą pracę, przyspiesza realizowanie poszczególnych zadań, minimalizuje okres szkolenia pracowników oddziałując na spadek kosztów wdrożenia systemu.

Korzystanie z modułu zapewnia: Wygodę pracy: intuicyjna obsługa, dodawanie tekstów do zamówień, współpraca z kasami lub drukarkami finansowymi i czytnikami kodów kreskowych, przyporządkowywanie skrótów danym potrawom, natychmiastowe wysyłanie informacji o wartościach przekroczenia uprawnień, wpisywanie i liczenie potraw specjalnych, itp. Przejrzystość: wgląd do rachunków, umowy i saldo każdego stolika, grupowanie artykułów spożywczych, np. warzywa, napoje, alkohol, szczegółowy widok na salę, spis akcesoriów do potraw, ustawianie kolejności wydawania dań, dane o zbyt wydłużonym okresie obsługi stolika, itp. Szybkość: robienie i zmiana zamówień, drukowanie bonów w środowisku przygotowania dań, duża zmiana zamówień, pasek produktów szybkiego wyboru, itp. Wszechstronność: bezpieczne logowanie pracownika, sterowanie szufladą kasową, obsługa nowych form płatności.